Jeugdcircus Saranti doet mee aan de 11e Poiesz Jeugd Sponsor Actie en nodigt u uit om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz. Met de opbrengst van deze actie kunnen wij de circusvoorstelling van Saranti vervolmaken. Circus voor iedereen, om blij van te worden! Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Saranti helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Saranti, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van het Jeugdcircus is te vinden bij de Poiesz supermarkt Aldlan in Leeuwarden. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 8 februari t/m 3 april 2016 bij Poiesz supermarkten.

Win 500 Jeugd Sponsor Munten via de Facebook stemactie!

Circusliefhebbers, ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes stem op Jeugdcircus Saranti via de Facebook pagina van Poiesz supermarkten. De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra! Dat is natuurlijk een enorme boost. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen!

Super Jeugd Sponsor Bakkerijaanbieding

Er zijn wekelijks super veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Jeugd Sponsor Aanbieding en met de Speciale Bakkerijaanbieding. Hier zijn maar liefst 10 of 15 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen. Een smakelijke actie en super snel sparen bovendien.

JSA-Bakkerijaanbieding-week-8