Jeugdcircus Saranti doet mee aan de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie en nodigt u uit om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz. Winst voor de club plus euro’s voordeel vuur u.  Met de opbrengst van deze actie kunnen wij de circusvoorstelling van Saranti vervolmaken. Circus voor iedereen, om blij van te worden! Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Deze munten worden gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Door de munten in de koker te stoppen van Saranti helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Saranti, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd.

500 extra  Jeugd Sponsor Munten door online stemactie!

Circusliefhebbers, ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes stem op Jeugdcircus Saranti via www.poiesz-supermarkten.nl/jsa   De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra! Dat is natuurlijk een enorme boost. Onder de stemmers worden Poiesz waardebonnen verloot!

Super Jeugd Sponsor Bakkerijaanbieding

Er zijn wekelijks super veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Jeugd Sponsor Aanbieding en met de Speciale Bakkerijaanbieding. Hier zijn maar liefst 10 of 15 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen. Een smakelijke actie en super snel sparen bovendien.  De actiekoker van Jeugdcircus Saranti kunt je vinden bij Poiesz Leeuwarden Aldlân, Zevenblad 12, 8935 RK LEEUWARDEN. De sponsormunten kunnen uiteraard ook bij het circus afgegeven worden. Voor meer informatie kijk op: www.poiesz-supermarkten.nl/jsa  Steun de club en pak uw voordeel!  De Jeugd Sponsor Actie loopt van 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten. Op naar Poiesz Supermarkten voor de wekelijkse boodschappen en overheerlijke traktaties uit de bakkerij. Alvast dank voor uw deelname aan deze geweldige actie!