13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie

This gallery contains 1 photo.

Jeugdcircus Saranti doet mee aan de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie en nodigt u uit om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz. Winst voor de club plus euro’s voordeel vuur u.  Met de opbrengst van deze actie kunnen wij de circusvoorstelling van Saranti vervolmaken. Circus voor iedereen, om blij van te worden! Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Deze munten worden gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Door de munten in de koker te stoppen van Saranti helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Saranti, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd.

500 extra  Jeugd Sponsor Munten door online stemactie!

Circusliefhebbers, ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes stem op Jeugdcircus Saranti via www.poiesz-supermarkten.nl/jsa   De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra! Dat is natuurlijk een enorme boost. Onder de stemmers worden Poiesz waardebonnen verloot!

Super Jeugd Sponsor Bakkerijaanbieding

Er zijn wekelijks super veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Jeugd Sponsor Aanbieding en met de Speciale Bakkerijaanbieding. Hier zijn maar liefst 10 of 15 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen. Een smakelijke actie en super snel sparen bovendien.  De actiekoker van Jeugdcircus Saranti kunt je vinden bij Poiesz Leeuwarden Aldlân, Zevenblad 12, 8935 RK LEEUWARDEN. De sponsormunten kunnen uiteraard ook bij het circus afgegeven worden. Voor meer informatie kijk op: www.poiesz-supermarkten.nl/jsa  Steun de club en pak uw voordeel!  De Jeugd Sponsor Actie loopt van 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten. Op naar Poiesz Supermarkten voor de wekelijkse boodschappen en overheerlijke traktaties uit de bakkerij. Alvast dank voor uw deelname aan deze geweldige actie!

 

11e Poiesz Jeugd Sponsor Actie

This gallery contains 1 photo.

Jeugdcircus Saranti doet mee aan de 11e Poiesz Jeugd Sponsor Actie en nodigt u uit om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz. Met de opbrengst van deze actie kunnen wij de circusvoorstelling van Saranti vervolmaken. Circus voor iedereen, om blij van te worden! Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Saranti helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Saranti, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van het Jeugdcircus is te vinden bij de Poiesz supermarkt Aldlan in Leeuwarden. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 8 februari t/m 3 april 2016 bij Poiesz supermarkten.

Win 500 Jeugd Sponsor Munten via de Facebook stemactie!

Circusliefhebbers, ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes stem op Jeugdcircus Saranti via de Facebook pagina van Poiesz supermarkten. De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra! Dat is natuurlijk een enorme boost. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen!

Super Jeugd Sponsor Bakkerijaanbieding

Er zijn wekelijks super veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Jeugd Sponsor Aanbieding en met de Speciale Bakkerijaanbieding. Hier zijn maar liefst 10 of 15 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen. Een smakelijke actie en super snel sparen bovendien.

JSA-Bakkerijaanbieding-week-8

 

Alle pepernoten nog aan toe!

This gallery contains 1 photo.

circuspietenWat is er leuker dan een circuspiet, heel veel circuspieten. En precies daarom is Saranti al vroeg van start gegaan met de circuspieten trainen. Pepernoten strooien en schoorsteenklimmen was al lang de gewoonste zaak van vijf december, daar mocht nog even een schepje bovenop. De circuspieten van Saranti lopen op hoge stelten, fietsen op een éénwieler, jongleren en bouwen met het grootste gemak een pietenpyramide. Acrobatiek, show of promotioneel het kan allemaal. Zulke lenige pieten met koffers vol gekkigheid kom je niet snel tegen. Jeugdcircus Saranti is ook in december het adres voor een gulle glimlach en een fantastisch pietenfeest.

download de foto of flyer