Familieshow

School? Dat vinden wij maar boooring!

Gelukkig hebben de kinderen van Jeugdcircus Saranti daar wat op bedacht.

Wanneer de zoveelste saaie schooldag is aangebroken, lijkt dit een dag als zovele te worden, maar schijn bedriegt. Zodra de schooldirecteur niet kijkt, worden stiekem de meest indrukwekkende capriolen uitgehaald. Yes! Deze dag wordt anders dan alle andere dagen en mondt dankzij de kinderen van Jeugdcircus Saranti uit in een show vol CircusKriebels!

Bekijk onze aftermovie >

Saranti zet de school op z’n kop

In deze theatrale nieuwe show nemen we je mee in het dagelijkse leven op school van de kinderen van Jeugdcircus Saranti. We zien de leerlingen op het schoolplein. Er is goed ontbeten en de tanden zijn gepoetst; let’s go! Op het schoolplein ontstaan er al leuke onderonsjes; iedereen heeft last van CircusKriebels. Eenmaal in het klaslokaal gaan we lekker door. Van eenwieleren en hoelahoepen op het schoolplein tot acrobatiek op de schooltafels en koorddansen in het klaslokaal; onze artiesten laten zien dat school met de juiste dosis CircusKriebels juist harstikke cool kan zijn.

Laat je verbazen door de CircusKriebels in de nieuwste show van de jonge artiesten van Saranti!

Boek een voorstelling!

De artiesten van Jeugdcircus Saranti zullen u een show  presenteren met o.a. jongleren balanceren op kogels, eenwielers, acrobatiek en natuurlijk clowns.
Kleurrijke kleding, vrolijke muziek en een echte piste, wij zijn er klaar voor!
Komt dat zien! Komt dat zien!

Is een complete voorstelling net iets te veel van het goede? Denk dan eens aan losse circusacts. Onze stellopers, acrobaten en jongleurs zijn sfeermakers tijdens festivals, evenementen en openingen. Maatwerk staat hierbij voorop, ook bij hét jeugdcircus van Friesland!

Ga voor een offerte of vragen naar het contactformulier >