Familieshow

Saranti‘s nieuwste show, Cirko Festo! 

Wat rijdt dáár langs? Een wagen met een clownsgezicht erop! En een woonwagen en nog een. Op díe wagen zit zelfs een aapje! Dat is vast het circus. Daar wil ik bij zijn! De tenten worden opgebouwd en de circusknechten sjouwen en slepen met verhuisdozen. De kameel is nog een beetje slaperig van de reis. Er is haast, over een halfuur begint de voorstelling!  

 

Bekijk de trailer >

Saranti zet alles op z’n kop!

Jeugdcircus Saranti bestaat in 2024 65 jaar! En wist je dat Saranti één van de oudste jeugdcircussen van Europa is? Dat vieren we met onze nieuwste show Cirko Festo. We brengen een ode aan het klassieke circus van vroeger, zoals deze 65 jaar geleden voor het eerst werd getoond.  

Stap met ons mee in de wereld van de reizende theatershow, die van stad naar stad trekt en verwonderende shows geeft. De wereld van de dompteur die zijn kameel* onder bedwang houdt, de sterke man die gewichten lift met slechts één pink, de acrobaten die hoog in de nok zwaaien en de wereld van de grappige, kleurrijke clowns die het publiek tot het schateren krijgt met hun ongelukkige pech. Cirko Festo belooft je alles wat je van het klassieke circus durft te dromen en misschien zelfs nog wel een beetje meer. 

 

Laat je verbazen door de CircusKriebels in de nieuwste show van de jonge artiesten van Saranti!

Boek een voorstelling!

De artiesten van Jeugdcircus Saranti zullen u een show  presenteren met o.a. jongleren balanceren op kogels, eenwielers, acrobatiek en natuurlijk clowns.
Kleurrijke kleding, vrolijke muziek en een echte piste, wij zijn er klaar voor!
Komt dat zien! Komt dat zien!

Is een complete voorstelling net iets te veel van het goede? Denk dan eens aan losse circusacts. Onze stellopers, acrobaten en jongleurs zijn sfeermakers tijdens festivals, evenementen en openingen. Maatwerk staat hierbij voorop, ook bij hét jeugdcircus van Friesland!

Ga voor een offerte of vragen naar het contactformulier >