Cirko Festo Kerstcircus

Op 17 december presenteert Saranti: Cirko Festo, 10 jaar Saranti’s Kerstcircus!

Kerst en circus is bij ons altijd al een gouden combinatie geweest. Het is onze favoriete tijd van het jaar, want wat is er nou gezelliger dan samen met je familie rond de kerstdagen te genieten van een spectaculaire circusshow? Laat je in dit ware kerstspektakel verbazen door flitsende circusacts zoals jonglerend acrobatiek, koorddansen, diabolo, komische duoacrobatiek, stoere hoge en lage eenwielers, aerial hoop, piramides bouwen en nog veel meer!

Kerst staat voor ons voor samenzijn en daarom vieren wij deze Kerst samen met jullie. En wellicht komt de Kerstman met z’n vrienden ook even langs.

Cirko Festo; De mooiste kerstshow voor de feestdagen!

Tickets: € 10,- per persoon

Deze Kerst zet Saranti de Harmonie op z’n kop

Het is Kerst, koud en de gure wind doet je oren gloeien. Dus grijp je sjaal, je wanten, pak je goed in en kom samen met je familie naar het Kerstfeest van Saranti’s kerstshow ‘Cirko Festo’! Het is de hoogste tijd om te genieten van dit feestelijke wintercircusspektakel.

Bij de circusschool van Saranti vinden ze het ook wel tijd voor een feestje. De leerlingen kijken er zelfs al wéééken naar uit: Het kerstfeest! Ze hebben de hele school omgetoverd tot een waar winterparadijs. Het belooft een spectaculaire middag te worden, waar de meest indrukwekkende capriolen worden uitgehaald.

Need to know

17 december 2023
Kerstshow aanvang 14:00 uur (foyer open 13:15 uur)
Kerstshow aanvang 16:00 uur (foyer open 15:15 uur)
€ 10,- per persoon
Locatie: Stadsschouwburg de Harmonie

Meehelpen met promoten?

Help met ons mee en zorg ervoor dat de zaal straks bommetjevol zit!Hoe je dat doet? Hang de poster bij jou op school op en verspreid de poster in je buurt. Je kunt de poster van de voorstelling hieronder downloaden en uitprinten.