Saranti’s Kerstspektakel

Op 22 december presenteert Saranti een magische kerstshow voor jong en oud.

De wind voelt guur en de dagen worden donker, maar ergens in de Friese weidelandschappen brandt een lichtje, zie jij ‘m? In de verte hoor je hoe vrolijke circusmuziek wordt gespeeld. Het is tijd voor circus! Komt dat zien!

Waan je in een prachtig aangeklede winterwereld vol glitter en een vleugje wintermagic. Laat je verbazen door spectaculaire acts van Saranti & Vrienden, het prachtige toneel en ontmoet zelfs de Kerstman.

Ticket voorverkoop: € 10,- per persoon
Ticket aan de kassa: € 12,- per persoon
Gratis parkeren!

Saranti & Vrienden

Kerst staat voor ons voor samenzijn en daarom vieren wij deze Kerst niet alleen. Samen met andere getalenteerde jeugdcircussen vullen wij deze spectaculaire avond, met acts o.a. uit onze show 60 jaar Kleur. De circussen Okidoki, Santelli, Caroly, Bombari en Tubantino doen mee en dat vinden wij fantastisch. We kunnen niet anders zeggen; het wordt een gi-gan-tisch kerstfeest!

Zondag 22 december

Paviljoen De Buitenplaats Earnewald
Koaidyk 8
9264 TP Earnewald

Ticket voorverkoop: € 10,- per persoon
Ticket aan de kassa: € 12,- per persoon
Gratis parkeren!

All I want for Christmas is Circus

Kerst en circus is bij ons altijd al een gouden combinatie geweest. Het is onze favoriete tijd van het jaar, want wat is er nou gezelliger dan samen met je familie rond de kerstdagen te genieten van een spectaculaire circusshow? Laat je in dit ware kerstspektakel verbazen door flitsende circusacts zoals jongleren, diabolo, koorddansen, diabolo, acrobatiek, stoere hoge en lage eenwielers, aerial hoop, trapeze, piramides bouwen, dans en nog veel meer!

 
Saranti’s Kerstspektakel; De mooiste kerstacts voor de feestdagen!

Meehelpen met promoten?

Help met ons mee en zorg ervoor dat de zaal straks bommetjevol zit!Hoe je dat doet? Hang de poster bij jou op school op en verspreid de poster in je buurt. Je kunt de poster van de voorstelling hieronder downloaden en uitprinten.