Programma Hotel d’Botel | 2016-2017

Hotel d’Botel…….een prachtig circushotel

Het is het jaar 2018.

Leeuwarden bruist want de stad is samen met Fryslân dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa! Iepen mienskip is het hoofdthema, de projecten zijn verwezenlijkt door samen te werken. In alle steden en dorpen van Fryslân, maar ook met de rest van Nederland en Europa. Iepen mienskip dus. Laat uw verwonderen bij de vele mooie projecten die dit jaar plaats zullen vinden. Kijk voor meer informatie op www.2018.nl.

Hotel d’Botel is een prachtig hotel welke gelegen is in het hart van de historische en culturele stad Leeuwarden. Verblijf in ons karakteristieke 4-sterren hotel en laat u verwennen.
Tijdens ‘Culturele Hoofdstad van Europa’, heeft het hotel al veel reserveringen mogen boeken, mede door de prachtig ingerichte kamers en karakteristieke zalen.
Vandaag ontwaakt het hotel en maakt zich klaar voor de gasten die komen inchecken. Medewerkers zijn druk bezig met het schoonmaken van de kroonluchter en stofzuigen van de zalen, zelfs de hoogste plekken worden door schoonmaaksters op stelten onder handen genomen.hoteldbotel1

Eén van die gasten is Lady GiGi, er wordt veel paparazzi verwacht en dus zal het hotel moeten zorgen voor een goede begeleiding van deze wereldberoemde ster. Ze zal via de zijkant van het hotel de doeken beklimmen.

Zakenmannen die een congres bijwonen over jongleren met kleding. Tussendoor zijn de piccolo’s van het hotel druk in de weer met koffers in hun rhönrad trolley. Taxi’s rijden af en aan met acrobaten op het dak. In de grote zaal is een gala met rollende ballen en showgirls.

De keuken is druk met alle voorbereidingen, waar niet altijd alles goed gaat en de schoonmaaksters doen een limbo met de kapstok. De was wordt opgehangen op het loopkoord. En nog veel meer!

 

 

 

Download: Programmaleaflet / Bekijk: filmfragment / Groepsfoto