Poadium 2018

Samenwerking Saranti en Stichting Kulturele Haadstêd

Jeugdcircus Saranti presenteert in samenwerking met Stichting Kulturele Haadstêd Leeuwarden haar nieuwe filmpjescarrousel “Poadium 2018”.

Voor en door inwoners
De kandidatuur van Leeuwarden 2018 kan worden gezien als een toekomstvisie voor en door de inwoners van Leeuwarden en omgeving. Zowel bewoners als ondernemers worden gevraagd hun bijdrage te leveren aan het project en zoveel mogelijk hun mening over het Leeuwarden van nu en de toekomst te geven.

Poadium 2018
Om deze mening in kaart te brengen is stichting Kulturele Haadstêd gestart met haar eigen “Poadium 2018”. Dit “Poadium 2018” stelt inwoners, organisaties en ondernemers in de gelegenheid hun ambities, meningen en ideeën voor de toekomst kenbaar te maken doormiddel van zelfgemaakte filmpjes.

Saranti
De presentatie van “Poadium 2018” is tevens het begin van de samenwerking van jeugdcircus Saranti met Stichting Kulturele Haadstêd in de reis naar 2018. Jeugdcircus Saranti Leeuwarden heeft ook grote ambities voor de toekomst. Zo wil het toewerken naar een internationaal jeugdcircusfestival in 2018. Op de weg naar 2018 hebben Saranti en Kulturele Haadstêd elkaar als samenwerkingspartners gevonden. Verslag GPTV

Start
Met het opnemen van een eerste filmpje voor “Poadium 2018” gaat de samenwerking tussen beide organisaties van start. Saranti presenteert zich in een filmpje van één minuut.  Naast promotie is het tevens een uitnodiging aan de inwoners van Leeuwarden en omgeving om op “Poadium 2018″ de eigen ambities voor de toekomst te presenteren.