Saranti’s 60 jaar Kleur!

Helaas gaat het optreden 21 maart niet door ivm de oproep om evenementen met meer dan 100 man af te lassen.

Zaterdag 21 maart in Winsum!
14:00 uur – 16:00 uur

 

60 jaar Kleur; het ontstaan van een kindercircus

In deze theatrale jubileumshow wordt u meegenomen naar waar het allemaal begon. We keren samen terug naar de speeltuin met een picknickbankje, geheel in zwart wit, waar de eerste eenwielfiets rijdt en de eerste diabolo de lucht in vliegt.

De kinderen uit de buurt vervelen zich rot in het speeltuintje, maar wanneer één iemand begint met circus, wordt niet lang daarna de rest aangestoken door de circuskoorts. Al gauw blijkt: de kinderen van Jeugdcircus Saranti zetten hun toon en het circus brengt kleur! Die eens zo zwart-witte wereld, wordt langzamerhand vol met circus ingekleurd.

Kom en laat u verbazen door de jonge artiesten van Saranti die schitteren in deze jubileumshow!

Saranti is jarig!

Jeugdcircus Saranti bestaat dit jaar 60 jaar en is daarmee één van de oudste jeugdcircussen van Europa. Saranti brengt regelmatig een nieuwe show; een waar circusspektakel van een hoogstaand niveau gebracht door kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar uit Leeuwarden en omgeving. Een afwisselende show met moderne spectaculaire circusacts, een vleugje nostalgie en een behoorlijke portie humor. De acts variëren van luchtwerk waaronder trapezes, aerial hoop en tissues, eenwielers, acrobaten tot jongleerkunsten, balanceren op het draad en slapstick. Van de circusvoorstellingen van Saranti spat het plezier af! De kostuums en de muziek zijn stijlvol, verrassend en eigentijds. Kortom; alles wat je in een circusvoorstelling durft te dromen komt aan bod en misschien zelfs wel meer.

Meehelpen met promoten?

Help met ons mee en zorg ervoor dat de zaal straks bommetjevol zit!Hoe je dat doet? Hang de poster bij jou op school op en verspreid de poster in je buurt. Je kunt de poster van de voorstelling hieronder downloaden en uitprinten.