Saranti Pakt Uit!

Of u nu een groot kinderfeest organiseert, een dorpsfeest, een bedrijfsfeest of wat voor feest dan ook: met Jeugdcircus Saranti bezorgt u feestgangers vele onvergetelijke momenten.

Circus:
De artiesten van Jeugdcircus Saranti zullen u een show  presenteren met o.a. jongleren balanceren op kogels, eenwielers, acrobatiek en natuurlijk clowns.
Kleurrijke kleding, vrolijke muziek en een echte piste, wij zijn er klaar voor. Komt dat zien Komt dat zien!

Circus kinderparty’s:
Voor alle jarigen een hoofdrol in de piste, een top feest dus! Van kinderfeestjes maken wij complete circusparty’s. De feestjes zijn
geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar (min 8 en max 12 personen) Prijsindicatie 17,50 per persoon.

Circus-Workshops:
Iedereen kan kennismaken met verschillende circustechnieken via diverse workshops. Een leuk idee voor een buitenschoolse activiteit of vervanging van een gymles, maar ook voor een familiefeest of een ander evenement.

Bij de workshops kunnen er verschillende technieken aan bod komen, zoals jongleren, rola bola, kogellopen, diabolo, flowerstick, eenwielfietsen, acrobatiek, koordlopen, piramides bouwen en luchtwerk (luchtwerk hangt van de bevestigingsmogelijkheden van de locatie af, denk aan een gymzaal).

De workshops kunnen ook georganiseerd worden is ons gebouw, dit voor maximaal 15 personen.
Ga voor een offerte of vragen naar het contactformulier

Losse acts:
Is een complete voortelling net iets te veel van het goede denk dan eens aan losse circusacts. Onze stellopers, acrobaten en jongleurs zijn sfeermakers tijdens festivals, evenementen en openingen. Maatwerk, ook bij het jeugdcircus van Friesland!

Schminkstand:
Allemaal vrolijke kindergezichten, wie wil dat nu niet. In de Kwasje Kwasje Schminkstand draaien wij onze hand er niet voor om. We toveren met kleuren; vlinders, clowns, tijgers, prinsen en prinsessen of toch liever een kikker. Voor wie aan al die mooie gezichten nog even moet wennen is een gekleurde haarlok altijd een optie. Kwisje Kwasje, de vrolijke noot o.a. tijdens braderieën, fairs en opendagen.

Circuspieten:
Wat is er leuker dan een circuspiet, heel veel circuspieten. Download hier de flyer of foto.