Ons aanbod

Of u nu een groot kinderfeest organiseert, een dorpsfeest, een bedrijfsfeest of wat voor feest dan ook: met Jeugdcircus Saranti bezorgt u feestgangers vele onvergetelijke momenten.

Circus-Workshops

Iedereen kan kennismaken met verschillende circustechnieken via diverse workshops. Een leuk idee voor een buitenschoolse activiteit of vervanging van een gymles, maar ook voor een familiefeest of een ander evenement.

Circusworkshop inzetten als

Op zichzelf staande activiteit
Bijvoorbeeld voor een school of instelling waarbij de dag in het teken staat van circus.

Als onderdeel van een dagprogramma
Bijvoorbeeld tijdens een sportdag, braderie of evenement.

Workshopvormen

Groepsles
Waarbij één groep aandachtig les krijgt.
Rouleersysteem
Waarbij meerdere groepen rond gaan.
Open inloop
Waarbij iedereen kan komen en gaan.

Eigenlijk is een Circusworkshop geschikt voor iedere gelegenheid

Bij de workshops kunnen er verschillende technieken aan bod komen, zoals jongleren, rola bola, kogellopen, diabolo, flowerstick, eenwielfietsen, acrobatiek, koordlopen, piramides bouwen en luchtwerk (luchtwerk hangt van de bevestigingsmogelijkheden van de locatie af, denk aan een gymzaal).

De workshops kunnen ook georganiseerd worden is ons gebouw, dit voor maximaal 15 personen.

Betalen met uw CJP-tegoed? Wij zijn een Cultuurkaart-acceptant. U kunt de geboekte workshops dus gewoon met uw CJP/Cultuurkaart betalen! U kunt dit aangeven in ons contactfomulier en uw CJP nummer toevoegen, wij regelen vervolgens de rest voor u!

Mail voor meer informatie naar info@saranti.nl 

Vuurspuwen

Durf jij het aan? Een vuurspuwer inhuren; dat is pas uniek! Met onze vuurspuwers onderscheidt u zich van de rest en tilt u uw evenement naar een hoger niveau. U kunt onze vuurspuwers bijvoorbeeld inhuren als onderdeel van een spectaculaire opening van uw feest, maar ook tijdens uw (straat)festival of bruiloft gooit deze act hoge ogen.  Maak het nog indrukwekkender en combineer deze act met de steltlopers! De vonken zullen er vanaf vliegen!

Mail voor meer informatie naar info@saranti.nl 

Steltlopen

Met kop en schouders steken ze boven iedereen uit: onze steltlopers. Steltlopers zijn een enorme publiekstrekker voor uw evenement en een lust voor het oog! Onze steltlopers zien er indrukwekkend uit met kleurrijke kostuums en hun brede glimlach. Al lopend maken zij kennis met uw publiek en de interactie is fantastisch! Verwonderde kindergezichten en blije mensen. U kunt, als u dat wenst, onze steltlopers flyers uit laten delen.  Ideaal voor uw beurs, opening, (straat)festival of bedrijfsevenement.

Mail voor meer informatie naar info@saranti.nl 

Boek een voorstelling!

De artiesten van Jeugdcircus Saranti zullen u een show  presenteren met o.a. jongleren balanceren op kogels, eenwielers, acrobatiek en natuurlijk clowns.
Kleurrijke kleding, vrolijke muziek en een echte piste, wij zijn er klaar voor!
Komt dat zien! Komt dat zien!

Is een complete voorstelling net iets te veel van het goede? Denk dan eens aan losse circusacts. Onze stellopers, acrobaten en jongleurs zijn sfeermakers tijdens festivals, evenementen en openingen. Maatwerk staat hierbij voorop, ook bij hét jeugdcircus van Friesland!

Mail voor meer informatie naar info@saranti.nl 

Schminkstand

Allemaal vrolijke kindergezichten, wie wil dat nu niet? In de Kwisje Kwasje Schminkstand draaien wij onze hand er niet voor om. We toveren met kleuren; vlinders, clowns, tijgers, prinsen en prinsessen of toch liever een kikker. Voor wie aan al die mooie gezichten nog even moet wennen is een gekleurde haarlok of een glittertattoo altijd een optie.

Kwisje Kwasje; de vrolijke noot tijdens o.a. braderieën, fairs en opendagen.

Mail voor meer informatie naar info@saranti.nl 

CircusPieten

Het is natuurlijk een groot geheim, maar voor CircusPieten moet je bij Jeugdcircus Saranti zijn. Een bonte mix van JongleerPieten, EenwielfietsPieten, AcrobatiekPieten en SteltenPieten toveren vliegensvlug met rare capriolen een grote glimlach op de kindergezichtjes die vol spanning op de Sint staan te wachten.

Zeer geschikt voor o.a. winkeliersverenigingen, Sinterklaasintochten, braderieën, scholen, bedrijfsverenigingen en dorpshuizen.

Onze Pieten maken er een supervrolijk feest van!

Bent u op zoek naar Pieten voor uw bedrijfsfeest, promotionele activiteiten of een gekke act, ook dan is Saranti graag behulpzaam. Natuurlijk kunnen we Sinterklaas ook vragen voor bij uw evenement.

Mail voor meer informatie naar info@saranti.nl 

Kinderfeestje in Leeuwarden

Tijdens het kinderfeestje gaan we aan de slag met verschillende circustechnieken zoals fietsen op een eenwieler, jongleren en balanceren op het koord. Uiteraard hebben we een pauze in het programma en is er tijd voor limonade en chips. Na afloop gaat iedereen met een leuke circusmasker naar huis.

Kinderen vanaf 7 jaar (minimaal 8, maximaal 15 kinderen)
Van 14:30 tot 16:30 uur op vrijdagmiddag
Kosten zijn € 15,- per kind.

Het kinderfeestje wordt gegeven in de Residentie van Jeugdcircus Saranti aan de Goudenregenstraat 49g te Leeuwarden (onder de stenen poort door).

Neem voor beschikbaarheid contact op via info@saranti.nl