Circuslessen

Ben je tussen de 4 en 18 jaar dan kun je artiest worden bij het jeugdcircus van Friesland!

Zou je graag in de schijnwerpers willen staan als een echte circusartiest dan kan Saranti nog wel wat talent gebruiken. Zit je op een circusschool en je beheerst al enkele circusdisciplines, dan heb je een pre! Maar ook al heb je deze niet dan leiden wij je op tot all-round circusartiest. Onze professionele trainers geven les in dans, drama, schminken en natuurlijk de circusdisciplines.

Hoe ga je beginnen?

Circustrainingen worden gegeven in Leeuwarden aan de Goudenregenstraat 49g (onder de stenen poort door). Doe geheel gratis en vrijblijvend mee aan twee introductie trainingen. Een introductieles kun je bijwonen samen met één van je ouders. Neem voor deelname aan een introductieles eerst contact op met het secretariaat dan weet je zeker dat we op jullie komst rekenen.

Nog niet overtuigd?

We hebben meer informatie! Voor jou als je twijfelt of je wel bij het jeugdcircus wilt aansluiten of voor je ouders wanneer zij graag wat meer informatie willen lezen. Bekijk snel de informatiefolder hieronder en lees alles over hoe je een circusartiest bij ons wordt, wat de kosten van een lidmaatschap zijn en hoe je kunt meedoen aan een introductieles.