Circuslessen

Ben je tussen de 7 en 18 jaar dan kun je artiest worden bij het jeugdcircus van Friesland!

Zou je graag in de schijnwerpers willen staan als een echte circusartiest dan kan Saranti nog wel wat talent gebruiken. Zit je op een circusschool en je beheerst al enkele circusdisciplines, dan heb je een pre! Maar ook al heb je deze niet dan leiden wij je op tot all-round circusartiest. Onze professionele trainers geven les in dans, drama, schminken en natuurlijk de circusdisciplines.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden of ga direct naar het aanmeldformulier.

 

Circuslessen 7 t/m 18 jaar

Circustrainingen in Leeuwarden (Goudenregenstraat 49g) bieden een unieke mix van fysieke uitdaging en creativiteit. Je kunt twee gratis introductietrainingen bijwonen met een ouder. Deze lessen geven je een voorproefje van wat circuskunst inhoudt. Neem vooraf contact op met ons secretariaat, zodat we rekening kunnen houden met je komst. Deze ervaring is een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te leren in een leuke en ondersteunende omgeving. Aarzel niet en reserveer je plaats vandaag nog voor deze  introductie in de wereld van circuskunst.

Cursus luchtwerkacrobatiek

Saranti introduceert een nieuwe uitdaging voor iedereen die de sensatie van vrijheid en gratie in de lucht wil ervaren, los van de grond: de Cursus Luchtacrobatiek. Wil je jezelf in dit gebied verder ontwikkelen of lijkt het je gewoon leuk om te proberen? Meld je dan aan! In een serie van 12 lessen word je onderwezen in luchtwerktechnieken zoals tissue, maar ook stoktrapeze en aerial hoop. De lessen worden verzorgd door een ervaren luchtwerkdocent. Voor meer informatie en aanmelding kun je mailen naar info@saranti.nl. De lessen vinden elke woensdagavond plaats in de gymzaal naast IKC het Palet aan de Floris Versterstraat 2a in Leeuwarden, op slechts 10 minuten lopen van Station Leeuwarden. De cursus is toegankelijk voor iedereen vanaf 10 jaar en kost €120,- voor 12 lessen.

Mail met info@saranti.nl voor nieuwe cursussen en updates.

Nog niet overtuigd?

We hebben meer informatie! Voor jou als je twijfelt of je wel bij het jeugdcircus wilt aansluiten of voor je ouders wanneer zij graag wat meer informatie willen lezen. Bekijk snel de informatiefolder hieronder en lees alles over hoe je een circusartiest bij ons wordt, wat de kosten van een lidmaatschap zijn en hoe je kunt meedoen aan een introductieles.